VOLEM PARCS ACCESSIBLES A TOTS ELS INFANTS

TOTS ELS INFANTS TENEN DRET A DIVERTIR-SE I A JUGAR....

Al nostre barri, Can Gibert del Pla Girona, s'hi situa un parc infantil on els nens juguen i gaudeixen dels gronxadors. Fins i tot hi ha un gronxador adaptat, una mica més gran que els comuns, dissenyats per a infants amb dificultats. Malgrat això, hi ha diverses barreres: vorera, terra amb pedretes que dificulten l'accés, i, per altra banda, els gronxadors requereixen d'un adult amb prou força per agafar l'infant a Coll i pujar-lo. Per tant, si van amb els avis o qualsevol persona que físicament no està preparada per pujar-lo al gronxador, no és possible que el nen pugui accedir-hi.

Volem demanar que els drets dels infants no siguin només per uns quants; que els nens del nostre barri puguin sortir a jugar al carrer sense tenir dificultats. Com a societat, tenim els mitjans per canviar-ho, per poder disminuir l'impacte negatiu que té una discapacitat en un nen.

Hem vist una plataforma en la que es pot col·locar la cadira de rodes, i es converteix en un gronxador que permet una independència major. El seu cost és de poc més de 8000 €, sense comptar el preu que costaria fer el parc una mica més accessible per a tothom.

És per això que volem demanar la vostra veu, mitjançant la vostra signatura, per arribar al departament de drets socials. També estem oberts a qualsevol idea que pugueu aportar. Moltes gràcies.

 
 

Àngels Izquierdo Ruiz    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, acepto que Àngels Izquierdo Ruiz podrá ver toda la información que proporciono en este formulario.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.


Doy mi consentimiento para procesar la información que proporciono en este formulario para los siguientes fines:
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...