VOLEM PARCS ACCESSIBLES A TOTS ELS INFANTS

TOTS ELS INFANTS TENEN DRET A DIVERTIR-SE I A JUGAR....

Al nostre barri, Can Gibert del Pla Girona, s'hi situa un parc infantil on els nens juguen i gaudeixen dels gronxadors. Fins i tot hi ha un gronxador adaptat, una mica més gran que els comuns, dissenyats per a infants amb dificultats. Malgrat això, hi ha diverses barreres: vorera, terra amb pedretes que dificulten l'accés, i, per altra banda, els gronxadors requereixen d'un adult amb prou força per agafar l'infant a Coll i pujar-lo. Per tant, si van amb els avis o qualsevol persona que físicament no està preparada per pujar-lo al gronxador, no és possible que el nen pugui accedir-hi.

Volem demanar que els drets dels infants no siguin només per uns quants; que els nens del nostre barri puguin sortir a jugar al carrer sense tenir dificultats. Com a societat, tenim els mitjans per canviar-ho, per poder disminuir l'impacte negatiu que té una discapacitat en un nen.

Hem vist una plataforma en la que es pot col·locar la cadira de rodes, i es converteix en un gronxador que permet una independència major. El seu cost és de poc més de 8000 €, sense comptar el preu que costaria fer el parc una mica més accessible per a tothom.

És per això que volem demanar la vostra veu, mitjançant la vostra signatura, per arribar al departament de drets socials. També estem oberts a qualsevol idea que pugueu aportar. Moltes gràcies.

 
 

Àngels Izquierdo Ruiz    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Àngels Izquierdo Ruiz a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O

Recibirá un mensaje de correo electrónico con un enlace para confirmar su firma. Para asegurarse de que recibe nuestros correos electrónicos, añada info@peticion.es a su libreta de direcciones o a la lista de remitentes seguros.

Tenga en cuenta que no puede confirmar su firma mediante una respuesta suya a este mensaje.
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...