Pistes de Pàdel a Esporles


  • Darrerament ha estat notable l'increment de joves que juguen a pàdel al poble d'Esporles , degut a l'augment d'aquesta activitat ens agradaria proposar a l'ajuntament d'Esporles la construcció d'una pista de pàdel per a que tots els joves hi poguem anar lliurament , aquest fet , a més , benificiaría la vida juvenil a Esporles que avui en dia és significativament baixa , evitant així que facin altres activitats que perjudiquin a l'imatge del poble ja que a excepció d'anar del casal no tenen altre opció. Amb la creació d'aquesta necessitat hi ha d'haver una resposta eficient per part de l'ajuntament.
  • Amb la teva firma ajudes a molts de joves a més d'incentivar i propiciar el benestar del nostre poble. Moltes gràcies.

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Raul Mir Vera a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O

Recibirá un mensaje de correo electrónico con un enlace para confirmar su firma. Para asegurarse de que recibe nuestros correos electrónicos, añada info@peticion.es a su libreta de direcciones o a la lista de remitentes seguros.

Tenga en cuenta que no puede confirmar su firma mediante una respuesta suya a este mensaje.
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )