Volem matemàtiques a l'Institut Pau Casals

Les famílies dels alumnes de 3r d'ESO de l'institut Pau Casals de Badalona volem denunciar que els nostres fills i filles van rebre una atenció deficient a l'assignatura de matemàtiques durant el primer trimestre i una atenció inexistent a la mateixa assignatura durant el segon trimestre.

El professor de matemàtiques J.C.F. va faltar reiteradament per causes de salut durant el primer trimestre. Dites faltes eren comunicades als alumnes via Classroom. En aquesta mateixa plataforma, el professor enviava deures i captura de pantalla del llibre on estava la teoria del tema que tocava en cada moment, traspassant, axí, als alumnes la responsabilitat de cercar el temari i resoldre dubtes per si mateixos. Els alumnes de 3r ESO van haver d'elaborar una gran part del temari sense explicacions a classe perquè aquest professor estava malalt i mai se'l va substituir.

Al començar el segon trimestre ens hem trobar amb la mateixa situació. El professor, en aquesta ocasió, ha agafat la baixa i ens comuniquen des de l'institut que es va contractar un substitut. Aquest substitut, però, mai ha donat classe als alumnes de l'institut Pau Casals perquè es va agafar la baixa de paternitat automàticament després de ser contractat per substituir a J.C.F.

Els nostres fills i filles porten 1 mes de classes del segon trimestre i encara no han tingut ni una sola classe de matemàtiques. Denunciem la negligència per part de les administracions corresponents i reclamem de forma urgent un professor de matemàtiques per garantir el dret dels nostres fills i filles a rebre una educació de qualitat i poder adquirir els coneixements que marca el Currículum d'Educació Secundària Obligatòria.


Famílies d'alumnes de 3r ESO de l'institut Pau Casals de Badalona    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Famílies d'alumnes de 3r ESO de l'institut Pau Casals de Badalona a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...