Casal d'estiu a la Sínia

Il·lm. Sr. Carlos Cordón Núñez.

Tots i totes les persones que formem part de la gran família que es l’Escola Municipal la Sínia, volem fer una petició formal i amb la força que esdevé de la necessitat de més casals d’estiu a Cerdanyola.

Durant l’any escolar l’escola la Sínia ens ofereix un espai de seguretat i jocs, inclosos els caps de setmana podem gaudir de la pista per jugar amb els nostres fills i filles. Durant l’any escolar es fan propostes de millora, i els pares i mares junt amb els nens i nenes invertim el nostre temps de lleure en la millora dels espais que els nostres infants gaudeixen.

Durant l’any escolar paguem les quotes d’educació, menjador, acollida. Durant l’any escolar la Sínia es una escola oberta, però quan arriba Sant Joan i l’any escolar acaba, la Sínia tanca les seves portes.

Il·lustríssim Alcalde, l’escola tanca però els nens i nenes quan arriba juny no desapareixen, no els deixem al prestatge esperant que arribi setembre per tornar-los a agafar. Als pares i mares ens queden per davant 80 dies de vacances infantils. I què hem de fer amb els nens i nenes? L’única opció es apuntar-los al CASAL.

Per què la nostra escola Municipal no ofereix aquesta opció? Per què desprès de tot l’any gaudint dels seus espais els nostres fills i filles han de desplaçar-se a una escola que no es la seva, que per districte no ens pertany. Però no es pensa en les famílies que durant l’any ens dediquem a cuidar les instal·lacions, i ens trobem sense el dret que la nostra escola pugui oferir un servei tant necessari per les famílies treballadores que viuen a Cerdanyola, que paguen els impostos i que possiblement l’han votat.

VOLEM UN CASAL D’ESTIU A LA SÍNIA. Volem que des de Joventut es tingui en compte la Sínia i tenir la possibilitat d’oferir als nens i nenes de Cerdanyola una altre escola on gaudir d’un estiu de qualitat.

NO volem canviar de barri, ni d’escola, ni de companys.

Volem un CASAL que garanteixi un horari real de conciliació per als pares i mares treballadors/es.

No volem que els nostres fills i filles pateixin l’angoixa que per els pares i mares es trobar un lloc on puguin passar el mes i mig que encara ens queda per treballar. VOLEM que puguin gaudir d’un espai segur, conegut.

VOLEM que puguin jugar, anar a la piscina, fer excursions.

VOLEM tenir l’oferta necessària que Cerdanyola es mereix.

VOLEM que l’Ajuntament tingui en compte la realitat dels nens i nenes, la realitat del dia a dia de les famílies treballadores. 

NO VOLEM tenir la sensació de deixar els nens a qualsevol lloc perquè no ens ho podem muntar de cap altre manera.

Tenim la nostre escola, l’ESCOLA LA SINIA, i volem fer ús no només de setembre a juny, volem un CASAL d’estiu, volem que els monitors i monitores que ens acompanyen durant l’any puguin si volen continuar la seva feina.

Volem que la nostre escola continuï fent riure als nostres infants també a l’estiu. Volem que la SINIA TINGUI UN CASAL D’ESTIU.

VOLEM QUE LA SINIA TINGUI  UN CASAL AMB UN HORARI QUE COBREIXI LES NECESSITAT DELS PARES I MARES TREBALLADORS/ES.

VOLEM QUE LA SINIA TINGUI UN CASAL AMB UNS PREUS RAONABLES.

VOLEM QUE LA SINIA TINGUI UN CASAL ON ELS NOSTRES FILLS I FILLES GAUDEIXIN DE L’ESTIU QUE ES MEREIXEN.

Volem que l’Ajuntament i vostè com Alcalde feu tot el possible perquè aquesta petició no quedi en paper mullat.

Som moltes veus les que demanen a ple pulmó UN CASAL D’ESTIU A LA SINIA.    


Mares i Pares de la Sínia    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, acepto que Mares i Pares de la Sínia podrá ver toda la información que proporciono en este formulario.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.


Doy mi consentimiento para procesar la información que proporciono en este formulario para los siguientes fines:
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...