Perquè l'Ajuntament es faci càrrec de la situació del gos que viu a un balcó des de fa un any a Sant Cugat

A Sant Cugat hi ha un gos que porta un any vivint en un balcó d'1,5m x 1,5m. L'Ajuntament està al cas però no han estat capaços de solucionar el problema, després d'un any!! 

Exigim a l'Ajuntament de Sant Cugat que prengui mesures per acabar amb aquesta situació i es dugui a terme, si cal, la decomisió de l'animal per l'incompliment dels següents articles de l'Ordenança Municipal:

Segons l’Ordenança Municipal sobre la Protecció i la Tinença Responsable d’Animals, "els animals han de disposar d'espai suficient i d'aixopluc contra les inclemències climatològiques, especialment els que es mantenen en zones exteriors." Aquesta mateixa ordenança diu que "els animals de companyia mai no poden tenir com a allotjament habitual els celoberts o els balcons" , que "un animal d'un pes superior a 25 kg no pot tenir com a habitacle un espai inferior a 6 m2, amb excepció dels que romanguin en centres d'acolliment d'animals de companyia" i que "els gossos que es mantenen lligats o en un espai reduït (inferior a 6m2) no podran restar en aquestes condicions més de 5 hores seguides."

Aquestes condicions, òbviament, no s'estan complint i hi ha proves d'això. Mentre, l'Ajuntament n'és conscient i no dona solució al problema.

 

Si us plau, ajuda'ns.


Anna López Grabuleda    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Anna López Grabuleda a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...