RECULL DE COMENTARIS I OBSERVACIONS RESPECTE ALS DARRERS CANVIS

Bon dia,

 A continuació els fem arribar un recull amb els diferents comentaris i observacions de les mares i els pares de diferents classes de l’escola.

 Volem posar en el vostre coneixement que no estem pas d’acord amb la decisió que s’ha pres per part de l’escola, referent a les colònies d’aquest any. És una decisió que està en contra dels principis de l’escola respecte a la cohesió de grup, treball en conjunt i que es generin interaccions entre els nens del mateix curs/diferent classe, com sempre s’havia comentat i que ajudava i era positiu. Si el tema principal d’aquesta decisió és per espai a la casa de colònies, no és un problema que tingui que afectar als nens o aquesta línia portada, potser s’hauria d’explorar la via de buscar un espai alternatiu més ampli, tenint en compte que hi ha casi 90 nens per curs.

Cal dir que l’any passat eren els mateixos nens i si que van anar junts. I en cap moment se’ns va transmetre que no havien estat bé, ni que hi hagués cap problema al respecte.

Els nens volen anar amb els seus companys, amb els que han compartir molts moments i moltes colònies junts.

Per una altra banda comentar el tema de l’horari de menjador pels nens de EI3 fins 3r EP. Considerem que menjar a les 11,30h. fa que els habits alimentaris no siguin saludables, que es desestabilitzi el cap de setmana i a més és una hora que s’allunya molt de l'altre apat important del dia, el sopar.

Un altre tema és el del berenar dels alumnes a partir de 4t EP. S’hauria de tenir en compte que només dinen mitja hora més tard que l’any passat i que són nens que estan creixent, que són molt actius i que la majoria d’ells fan esport a l’escola després de classe.

Si des de les 12,30h que dinen, fins les 18-18,30h que els venen a buscar els seus pares no mengen res, són moltes hores que estan sense ingerir cap aliment i això no compleix amb els hàbits saludables que com ens va explicar la nutricionista de l’escola, és bàsic pel correcte desenvolupament dels nens.

I per últim però no menys important, és el tema dels constants canvis que estem patint a l’escola. L’any passat va ser el tancament del jardí, el tancament de les instal·lacions interiors de l’escola, el tancament de la biblioteca, modificació concursos de Sant Jordi, etc... aquest any desapareix el Concert de Nadal, els nens deixaran de fer Binding, ha desaparegut el projecte d’esport amb l’hospital de Sant Joan de Déu, s’ha deixat de fer el test de Vall d'Hebron que determinava factors potencials de risc al fracàs escolar....

Totes aquestes coses són les que donaven un valor afegit a aquesta escola i tot això s’està perdent, i això afecta directament als nostres nens. Són coses que fan que el seu aprenentatge sigui diferent, que aprenguin aprenent i això els hi estem traient.

No ens agradaria que els nostres nens anessin a una escola tradicional, volem que els nostres nens continuïn formant-se i aprenent a l’Escola Garbí Pere Verges, aquella escola innovadora i diferent que tots vam triar. Potser aquests canvis tenen un sentit però estàn passant massa coses a l’escola i potser seria interessant transmetre quin és el sentit dels canvis i quina és l’escola que volen aconseguir, si hem d’anar en una direcció, potser ens haurien de dir quina es per anar-hi tots plegats, i amb coneixement del destí.

Sigui com sigui, ara mateix entre els pares i mares, hi ha força neguit i dubtes, i això no ajuda.

Romandrem a l’espera dels seus comentaris

Moltes gràcies

Famílies de l’escola Garbí Pere Verges


Famílies signants Escola Garbí Pere Vergés Esplugues    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Famílies signants Escola Garbí Pere Vergés Esplugues a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.

No mostraremos la dirección de correo electrónico públicamente en línea.Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...