MOVILITZACIÓ CONTRA LA VAGA INDEFINIDA A LA UNIVERSITAT

Tots tenim drets. Dret a fer vaga i dret a l'educació. Quan sen's ofereix una educació pública de qualitat, s'ha d'aprofitar. Amb tot el respecta a la gent que vol fer vaga pels ideals polítics, els que exigim el dret a l'educació i volem continuar amb l'avaluació contínua, exigim que les màximes autoritats universitàries recolzin la proposta dels estudiants que NO volem exercir el nostre dret de vaga sino el dret d'estudiar i continuar amb les classes i activitats evaluables. Amb aquesta recollida de firmes es pretén que no només s'escoltin els estudiants que lluiten per temes polítics, sino també als estudiants que volen treure's una carrera universitària i lluiten per un futur amb l'esperança de treure's una professió. Els drets d'uns acaben quan comencen els drets d'un altre. QUE NO ENS TREGUIN EL NOSTRE DRET A ESTUDIAR!

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Sign for study a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O

Recibirá un mensaje de correo electrónico con un enlace para confirmar su firma. Para asegurarse de que recibe nuestros correos electrónicos, añada info@peticion.es a su libreta de direcciones o a la lista de remitentes seguros.

Tenga en cuenta que no puede confirmar su firma mediante una respuesta suya a este mensaje.
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )