Recollida de firmes per a establir les classes presencials en 1 de batxillerat en l'institut Maria Enríquez

Per la present, amb aquesta recollida de firmes, demanem que s'estableixen les classes amb total presencialitat als cursos de 1 de batxillerat, ja que, pensem que aquest és un curs molt important, tant pel canvi de l'ESO al Batxillerat, pels conceptes així com la nota de mitjana que després els ajudarà alhora de fer les proves d'accés a la universitat. I està clar que anant un dia si i altre no, els alumnes no podran assolir la mateixa capacitat que altres alumnes d'altres anys. Per tant, pensem que és cosa de justícia. Sols demanem una xicoteta ampliació de plantilla, si fora necessari, per fer més desdobles, perquè el centre disposa d'aules de capacitat de 15,16 i 17 persones d'aforament màxim en la primera planta que moltes vegades estan buides. 


Mares, Pares i Alumnes 1 batxiller IES María Enríquez    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Mares, Pares i Alumnes 1 batxiller IES María Enríquez a entregar mi firma a quienes tengan poder de decisión sobre este tema.


O

Recibirá un mensaje de correo electrónico con un enlace para confirmar su firma. Para asegurarse de que recibe nuestros correos electrónicos, añada info@peticion.es a su libreta de direcciones o a la lista de remitentes seguros.

Tenga en cuenta que no puede confirmar su firma mediante una respuesta suya a este mensaje.
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...