STOP A L'INVICISME AL BARRI. VOLEM SOLUCIONS.

Els veïns de Santa Maria de Cubelles reclamem a l'ajuntament que prengui mesures davant les accions incíviques i reiterades que venim patint al barri recentment. 

Reclamem:
- Que el barri deixi de ser un circuit de carreres (motos sense silenciador i vehicles a tota velocitat).

- Volem que es posin solucions per a erradicar els "botellons" de les plaçes i parcs tant del barri com del poble (aquestes accions comporten crits fins a altes hores de la matinada i molta brutícia. Molèsties que portem patint tots el veins durant tot l'estiu). Reclamem el nostre dret al descans.

I és per aquests motius pels quals reclamem que la policia local faci bé la seva feina (volem més controls de velocitat, volem més controls de sorolls, volem més controls d'alcoholèmia). Denunciem que la policia local és totalment laxa a l'hora de fer complir les normes del COVID19 entre aquest grups de joves que generen tantes molèsties. Sancions ja!!!!!!!

- Reclamem solucions pel barri i pel poble en general

Aquestes peticions no tenen cap intencionalitat política. Simplement som veïns del barri que ja estem farts que el nostre poble sigui la ciutat sense llei.

 

STOP A L'INVICISME AL BARRI
VOLEM SOLUCIONS.

És important entendre que les lleis i les normes de convivència estan fetes per a tothom. 

 


Veins del Barri de Santa Maria    Contactar con el autor de la petición

Firmar esta petición

Al firmar, autorizo a Veins del Barri de Santa Maria a entregar la información que proporciono en este formulario a quienes tengan poder sobre este tema.


O
Publicidad de pago

Haremos difusión de esta petición a 3000 personas.

Más información...